Mit kell tennem, hogy munkát vállajak?

A munkába lépés feltételei:
16 évesnél nem lehetsz fiatalabb.
Tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezned.
A munkavállaláshoz tagsági viszonyt kell létesítened, azaz be kell lépned a ZABISZ iskolaszövetkezetbe.

Jelentkezés
Első lépésként válassz egy munkát a meghirdetett munkalehetőségek közül (csak egy konkrét ajánlatra jelentkezve tudsz az Iskolaszövetkezetbe belépni).

A belépéshez, munkavállaláshoz a munkaszerződés megkötéséhez az alábbiakra lesz szükség:

  • Személyi igazolványod.
  • Adókártyád. Az adókártyádon található az adóazonosító jeled. (ha nincs még adókártyád, akkor személyesen kell megkérned a lakóhelyed szerint illetékes APEH ügyfélszolgálatnál.)
  • Tanulói vagy hallgatói jogviszonyodat igazoló iskolalátogatási igazolás.
  • Diákigazolványod.
  • Saját névre szóló bankszámlaszámod. Munkabéredet átutalással és készpénzben is ki tudjuk fizetni, de saját bankszámla esetén egyszerűbb a dolgod.
  • TAJ kártyád.
  • Belépéshez ki kell töltened egy belépési nyilatkozatot. A belépési nyilatkozat kitöltésével egy részjegyet jegyzel, melynek étéke (1000 Ft) az első fizetésedből kerül levonásra, kilépéskor pedig visszakapod majd.

Munkavégzés
A munkáinkra személyesen, telefonon és interneten is tudsz jelentkezni. A munka elvállalásakor és a munkakezdés előtt szerződést kötünk Veled, mely minden szükséges információt tartalmaz.
Az elvállalt munkát a munkaszerződésben leírtaknak megfelelően köteles vagy elvégezni, illetve az elvállalt időtartamot végigdolgozni. Amennyiben az elvállalt időintervallumot nem dolgozod végig, a fizetésed egy része levonható. Azaz csak azok az órák kerülnek kifizetésre, amelyeket ténylegesen végig is dolgoztad.
A munkaóráid elszámolása végett a munkahelyen feltétlenül vezesd és írasd alá a JELENLÉTI ÍVET, majd legkésőbb a következő hónap második munkanapjáig add le személyesen az irodánkban vagy postai úton juttasd el hozzánk. Sajnos leigazolt jelenléti ív hiányában nem áll módunkban elfogadni a teljesítésedet!
Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudsz eleget tenni az elvállalt munkavégzési kötelezettségednek azt legalább 2 munkanappal korábban jelezd Nekünk! Így időben tudunk gondoskodni a munkaerő pótlásáról.

Fizetés
Az elvégzett munka után járó béredet minden esetben átutalással és havonta egyszer fizetjük ki. A fizetést minden ledolgozott hónapot követő hónap 2-3 hetében utaljuk át a saját nevedre szóló bankszámládra. Készpénzben csak kivételes esetekben tudunk fizetni.

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb munkát ajánlhassuk Neked, regisztrálnod kell adatbázisunkba.