Milyen előnyökkel jár diákok alkalmazása?

Rugalmas
A megfelelő  mennyiségű és képzettségű munkaerő megszerzése nem az Ön feladata! Rajtunk keresztül gyorsan, akár 1 nap alatt munkaerőhöz juthat!
Az új álláslehetőségekről azonnal értesítést kapnak a iskolaszövetkezet tagjai! Adatbázisunk folyamatosan bővül.

Hatékony
Csak a szükséges munkaórát kell megrendelnie és kifizetnie, vagyis minden esetben csak tényleges teljesítés után kell fizetnie. Tehát ha a munka valamely oknál fogva elmarad Önt semminemű többletköltség nem terheli.
Számlát csak a ledolgozott munkaórákról állítunk ki. Nem kell számolni a szabadság, betegállomány, illetve felmondási idő költségével.

Ésszerű
Az iskola és a gyakorlat befejezését követően akár saját állományba is veheti a már kipróbált, gyakorlattal rendelkező diákokat.
Támogathatja, hogy a diákok munkatapasztalatra és gyakorlatra tegyenek szert.
Az iskolaszövetkezeten keresztül történő munkavállalással megmarad a diák startkártya jogosultsága.

Költségkímélő
Az általunk foglalkoztatott diák munkavállalók a legkedvezőbb járulékterhekkel foglalkoztathatók, így vállalkozási díjaink jóval alacsonyabbak, mint a főállású alkalmazottak bekerülési költségei.
Összehasonlításként 100.000 Ft munkabér kifizetése főállású munkavállaló esetén 180.000 Ft bért és járulékot jelent Önnek, míg diákok alkalmazása csak 120.000-130.000 Ft! Akár 50.000 Ft-ot is megtakaríthat havonta! Vállalkozási díjunkat pedig költségként számolhatja el.
Az iskolaszövetkezet megspórolhatja a toborzási és munkaügyi adminisztrációs költségeket.

Csökkenti az adminisztrációt
A diák munkavállalók szervezését és koordinálását munkatársaink végzik.
A munkaszerződés megkötése, a bérszámfejtés és a kifizetés minket terhel.

Lépjen tovább, tudja meg, hogy mit kell tennie, ha diákokat keres?